Izdelava spletnih strani in naše znanje

Ker je cilj vsakega podjetnika, da je konkurenčen drugim ponudnikom, zato smo za vas pripravili široko paleto izdelovanja spletnih strani. Nudimo vam možnost izbiranja strani za spletno prodajo, za oglaševanje vaše dejavnosti ali za predstavitvene spletne strani. Odločite se lahko za statično ali dinamično stran.

 

Z veseljem prisluhnemo vašim željam in se posvetujemo z vami ter vam pomagamo ugotoviti način, ki vam in vaši dejavnosti najbolj ustreza.

 

Osebje v našem podjetju je kakovostno usposobljeno, statistika na desni strani pa prikazuje naše znanje spletnih jezikov. Za kakovostno znanje spletnih jezikov se še dodatno izobražujemo, da bomo boljši od ostale konkurence.

HTML
98%

CSS
97%

PHP
95%

Javascript
92%

SQL
90%

Spletne strani

Osnovne spletne strani

Med osnovne spletne strani spadajo statične spletne strani za predstavitev podjetja, osebe, kluba, društva, dejavnosti…

 

Pojem statična spletna stran pomeni, da je stran napisana z spletnim jezikom HTML in CSS. Stran je prikazana na isti način za vse obiskovalce, ker se vsebina tolmači v brskalniku. Takšen pristop nudi visoko zmogljivost in varnost, idealno za preproste spletne strani. Statične strani je potrebno ročno urejati.

 

Naroči zdaj

Enostavne spletne strani

Med enostavne spletne strani spadajo dinamične spletne strani za predstavitev podjetja, osebe, kluba, društva, dejavnosti…

 

Pojem dinamična spletna stran pomeni, da je vsebina spletne strani dinamično generirana na strežniku. Takšne spletne strani se lahko urejajo z uporabo administrativnega orodja. Enostavne spletne strani so izdelane z pomočjo CMS ogrodja.

 

Naroči zdaj

Zahtevne spletne strani

Zahtevne spletne strani so sestavljene iz SPLETNIH TRGOVIN in ENOSTAVNIH SPLETNIH STRANI. To pomeni, da je spletna stran izdelana kot predstavitev in vsebuje malo spletno prodajo.

 

Takšne spletne strani so dinamične in je možno vsebino spreminjati z uporabo administrativnega orodja. Zahtevne spletne strani so izdelane z pomočjo CMS ogrodja.

 

Naroči zdaj

Spletne trgovine

Spletne trgovino so dinamične spletne strani. Spletne trgovine so namenjene zgolj samo spletni prodaji.

 

Spletne trgovine so izdelane s pomočjo CMS orodji.

 

Naroči zdaj

CMS Aplikacije

  • opencart
  • scripts-logo1
  • scripts-logo2
  • scripts-logo3
  • prestashop
  • abantecart

Spletne strani "OSNOVNA"
Spletne strani "ENOSTAVNA"
Spletne strani "ZAHTEVNA"
Spletne strani "SPLETNE TRGOVINE"